TJÄNSTER

Vi skapar intressant och nyttigt innehåll för dina kunder.
Testa oss och låt oss utmana din verksamhet. Kom igång
redan idag med din digitala närvaro, vi har tre olika paket att välja från.

SOCIALA MEDIER

Ni sköter den mesta kommunikationen själv men vill ha stöd och vägledning inför framtiden. Vi hjälper till med; Analys av befintligt innehåll och behovsanalys. Tips för sociala medier (hur ni kan jobba, tonalitet, bildval, bildformat mm).

GOOGLE

Standard sökordsanalys för era tjänster och produkter. Företagsuppgifter sätts upp på Google. Uppsättning av en spårningspixel på er hemsida. Strategisk hjälp och analys med text samt innehåll på er hemsida.

FOTO

För att hemsidan ska hålla ihop estetiskt så rekommenderar vi professionella foton både på personalen och från er verksamhet.

Upp till 5 personer + 10 bilder från verksamheten (bilderna anpassas efter er webb men får användas fritt).

TESTA OSS!

FOTO

Visa upp er från er allra bästa sida. Vi tar proffsiga foton av er personal eller era produkter i vår studio. Komplettera med bilder från verksamheten så finns en bra början för snygg kommunikation. De bilder som vi fotar äger ni fullt ut.

WEBB

En snygg och användarvänlig webbsida är ofta en förutsättning för att komma igång med sin marknadsföring. Vi hjälper dig hela vägen, från idé till lansering.

SOCIALA MEDIER

Var ska man egentligen synas? Det finns nu ganska tydlig statistik på var de flesta åldersgrupperna håller till och vi kan hjälpa till med er strategi för sociala medier. Vi skapar passande innehåll och sköter även er annonsering på sociala medier. Allt för att få er att synas där ni bör synas!

RÖRLIGT INNEHÅLL

Video genererar ett högre engagemang än statiska bilder. Med video kan ni förslagsvis visa upp er företagskultur eller förmedla en känsla. Vi planerar, filmar och/eller animerar.

SÖKMOTORMARKNADSFÖRING

Oavsett om du precis ska komma igång eller redan sökordsannonserar med Google Ads ger vi dig förutsättningarna för att öka dina intäkter och din avkastning. Du får en relevant och strukturerad annonsering där så många klick som möjligt leder till köp.

GRAFISK FORM

Ditt varumärke och profilering är den synliga stommen i verksamheten och lika viktig för intern som extern kommunikation. Vi hjälper dig att forma ditt varumärke som signalerar era kärnvärden på ett professionellt sätt.